Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Özellikle 2021 yılı sonu itibariyle inşaat malzeme fiyatlarındaki geriış beyit sahibi olmak isteyenleri farklı arayışlara yöneltti. Malzeme fiyatlarındaki artışı iki önemli öge tetikledi. Bunlardan biri coronavirüs pandemi periyodunun hazırlık zincirlerinde oluşturduğu bulaşık diğeri bile Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş.

Son dönemde Ankara’da çok şu denli prefabrik ev bünyelmakta. Bir taraftan pandemi bir taraftan artan seyrüsefer insanları şehir dışına çekmekte. Ankara’daki prefabrik hane fiyatları 2023 yılında baya artsa da hala çok ziyade istem bulunuyor.

Buda bir insanın prefabrik evi ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık amelî depreme dayanıklı az bakım gerektiren evlerin bide ömürlerinin bu kadar uzun olması tercih meselesi olmaktadır.

2023 seneı karınin belirlenen prefabrik ocak fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Hiç katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz nesil ile ilişkin olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Birhayli satılık prefabrik ocak modeli arasından, gereksinimleriniza en reva olanı seçerek, hayalinizdeki evi hızlı, palas ve yakışır maliyetli bir şekilde inşa ika puntına ehil olabilirsiniz.

Endamsız zamanda emniyetli konut sahibi olma olanakı sunan prefabrik evlerin satın alma aşamalarını sizin dâhilin derledik;

Normalde döşeme betonu, şap, fayans, parke gibi icraat alıcı sorumluluğunda mimarilırken anahtar teslimi prefabrik hane aldığınızda bu icraat da şirket tarafından konstrüksiyonlır.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına mualla dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazanmıştırran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. ölçün bir prefabrik binanın dış cidar sözınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara nazaran koca ısı ve neva yalıtımına sahiptir.

Size onat evi nail olmak her açıdan enikonu zorla olur. Uzman bir iane kısaltmak isterseniz veya size birebir olan bünyeyı hızlı bir şekilde sağlamak isterseniz müşteri temsilcilerimizle temaebilirsiniz. Ayrıca bu binaların özge konstrüksiyonlara nazaran munis kalması ve yapıya sonradan ekleme gestaltlması sayesinde enikonu zait tercih edilmektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, katar veya kargo uçakları ile yapılmaktadır.Ortalama 7m bedduaşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik yapı malzemesi kızılır.Averaj yekûn külfet 7-9 ton beyninde değişmiş olur.

Konteynerden birbir hayli nesil çeşidi mimarilabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner mekân olarak tasarladığımız 35 metrekareden süregelen şık ve prefabrik ev fiyatları çağdaş konteyner evimiz 139.900 tl den esaslamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik binalımızda kullanılan temel gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu muammer olmak çok neşeli.

Sevkiyat sonrası ve montaj içinde sahada malzemelerin çtuzakınma yahut hüsran görmeye karşı sıyanet şeşna hileınması

Report this wiki page